Alle maaltijden worden vers bereid in onze eigen keuken.
Wij bieden gezond, gevarieerd en vooral lekker eten aan,
aangepast aan de noden van onze bewoners. Daarnaast houden wij ook rekening met de dieetvoorschriften en enige voorkeuren.
De teamverantwoordelijke van de keuken stelt een uitgebalanceerd weekmenu op en coördineert de HACCP werking van de keuken.
Het diensthoofd regelt eveneens de werking van de keuken
op gebied van maaltijdbereiding, maaltijddistributie,
onderhoud en hygiëne.
Ontbijt vanaf 08.00 uur
Soep vanaf 11.30 uur
Middagmaal vanaf 12.00 uur
Koffie vanaf 14.15 uur
Avondmaal vanaf 17.30 uur
Ook onze bezoekers kunnen samen met de bewoners
een warme maaltijd (€ 9,5) of een belegd broodje (€ 3,5) nuttigen.
Om organisatorische redenen vragen wij om dit minstens 1 week vooraf te bestellen. Dit kan telefonisch of via mail aan Ilse Van Hoecke.